فاز نخست فواد ۱۲۸ افتتاح شد

فاز نخست سامانه فوریت‌های اداری (فواد ۱۲۸) برای استان قزوین، با حضور ایرانسل به عنوان مجری طرح و کارفرمایی سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات، افتتاح شد.
فاز نخست فواد ۱۲۸ افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، با حضور دکتر علاءالدین رفیع‌زاده معاون رئیس‌‌جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، دکتر محمدمحسن صدر معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، دکتر کامل داوودی رئیس مرکز بازرسی، نظارت بر خدمات عمومی و فوریت‌های اداری سازمان اداری و استخدامی کشور، مهندس علیرضا رفیعی مدیرعامل و جمعی از مدیران ایرانسل و تعدادی از اصحاب رسانه و ارتباط زنده تصویری با دکتر محمد نوذری استاندار قزوین، بعد ازظهر سه‌شنبه 16 اردیبهشت‌ماه 1404، در ساختمان امام خمینی(ره) ایرانسل، فاز نخست سامانه فوریت‌های اداری (فواد 128) برای استان قزوین به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.


این سامانه با حضور ایرانسل به عنوان مجری طرح و کارفرمایی سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت ارتباطات و فناوری‌اطلاعات به بهره‌برداری رسیده است.

دیگران چه می خوانند:


معاون رئیس‌‌جمهوری و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور با اشاره به اهداف این سازمان در راه‌اندازی این سامانه گفت: ما چهار هدف را با  اجرای این سامانه دنبال می‌کنیم. نخستین هدف، نظارت همگانی مردم و نحوه ارائه خدمات به آنها و کسب رضایتمندی به آنها است  که برای ما اهمیت بالایی دارد. هدف دوم، حل فوری مسائل با نظام اداری است.


وی افزود: هدف سوم، ارزیابی عملکرد کارمندانی است که در سطح عملیات فعالیت می‌کنند و با بهره‌برداری از این سامانه، مبنای ازریابی عملکردی آنها را  نحوه ارائه خدمات به مردم در نظر می‌گیریم. هدف چهارم هم این است که اصلاح نظام اداری با نظر مردم صورت بگیرد و بر اساس داده‌هایی که در این سامانه جمع خواهد شد با استفاده از تکنیک‌های مدیریت داده، نظام اداری را اصلاح کنیم.

معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، طی سخنانی در این رویداد، با بیان اینکه هدف ما کسب رضایت مردم است و بر همین اساس، این تفاهم سه جانبه در مسیر رسیدن به دولت هوشمند ایجاد شد، گفت: حضور ایرانسل به عنوان ضلع سوم با توجه به زیرساخت‌های مناسب، انتخاب شایسته‌ای بود. حکمرانی داده، شفافیت و ارائه خدمات به مردم، موضوعاتی است که بارها درباره آن صحبت شده اما نهایتأ به سرانجام نرسیده است. امیدواریم حرکت در این مسیر با حضور ایرانسل، نقطه آغاز بسیار خوبی باشد و برکاتش را ببینیم.


وی اضافه کرد: تکلیف مردم با وجود این سامانه مشخص شده است و وقتی می‌خواهند ارتباطی برقرار کنند، از طریق این سامانه می‌توانند اقدام کنند و زمانی که بخواهند خدماتی را دریافت کنند، باز هم به سراغ سازمان استخدامی می‌روند. امیدواریم مجموع این خدمات و آنچه که مدنظر ریاست‌جمهوری است، بتواند به ثمر بنشیند و در ادامه بتوانیم این شفافیت را در تمام مراحل ارائه خدمات به مردم در نظر بگیریم.

رئیس مرکز بازرسی، نظارت بر خدمات عمومی و فوریت‌های اداری سازمان اداری و استخدامی کشور  نیز با تأکید بر اینکه با شروع و بهره‌برداری از سامانه فواد 128، برگ جدیدی از نظام اداری گشوده شده است، بیان کرد: در برنامه‌های آتی، استان‌های دیگر علاوه بر قزوین نیز به این طرح ملی اضافه می‌شوند. ما در اجرای این سامانه، تجربه بسیار خوبی با ایرانسل داشتیم؛ لذا پیشنهاد می‌کنیم با توجه به زیرساخت‌های مناسب ایرانسل، در اجرای پروژه‌هایی مانند پیاده‌سازی دولت الکترونیک، اجرای سیاست‌های دیجیتال، توسعه ارتباطی مناطق محروم و کاهش شکاف دیجیتال، از ظرفیت‌های این شرکت بهره ببرند.


وی با اشاره به تأثیراتی که اجرای این طرح خواهد داشت، اظهار کرد: پیگیری و رسیدگی فوری به شکایات از نظام اداری، نظارت دقیق بر دستگاه‌های اجرایی، ایجاد داده‌های ثبتی معتبر و دقیق، طراحی و ترسیم شکایات برخط به تفکیک سطوح ملی، دستگاهی و استانی و شهرستانی، ارائه بازخوردهای کوتاه‌مدت به رؤسای واحدهای مختلف، تدوین گزارش‌ها و ارائه به مقامات ذی‌ربط، صدور کارنامه مدیران بر اساس عملکرد پاسخگویی به شکایات شهروندان در کشور و تشویق و تنبیه بر اساس نتایج رسیدگی به شکایات شهروندان، از جمله مواردی است که می‌توان به آن اشاره کرد.

مدیرعامل ایرانسل: فواد 128 ابزار کنترل کیفیت دولت هوشمند است

مدیرعامل ایرانسل با اشاره به اینکه سر ریز فناوری‎ها و دانش و تجربه‌ای که در این شرکت ایجاد می‌شود و توسعه پیدا می‌کند، در سطح کشور به انواع مختلف ارائه و عرضه می‌شود، گفت: مجموعه ارتباط با مشتریان ایرانسل، روزانه پشتیبان و پاسخگوی نزدیک به 70میلیون مشترک است. این ظرفیت ایجاد شده است و ما آن را در قالب اجرای طرح فواد 128 در خدمت دولت قرار داده‌ایم.


وی ادامه داد: خوشحالیم که به تیم ایرانسل اعتماد شده است و امیدواریم طرح فواد 128 را در سطح کشور هم به خوبی عملیاتی کنیم. ما اقدامات مهمی را در حوزه حکمرانی داده و دولت هوشمند شروع کرده‌ایم و تصورمان بر این است که سامانه فواد 128، ماژول کنترل کیفیت سامانه دولت هوشمند شود. این سامانه، فرایند کنترل کیفیت شبکه دولت را به خوبی انجام می‌دهد. شرکت ایرانسل آمادگی دارد که پروژه‌های بزرگ را در کشور به دست بگیرد، به نتیجه برساند و بر مبنای دانش و فناوری جهانی، به خوبی به ثمر برساند.

مدیر تحلیل کسب و کار شایا ایرانسل نیز در این مراسم، با اشاره به استراتژی ایرانسل در توسعه زیرساخت ارتباطی و محصولات و خدمات دیجیتال در کشور، توضیحاتی درباره دستاوردهای بخش ارتباط با مشتریان، گواهینامه‌ها، تحول دیجیتال در این بخش، مهمترین اهداف و دستاوردهای شبکه ارتباطی یکپارچه ایرانسل (شایا) و جنبه‎های مختلف آمادگی شایا برای توسعه سامانه فواد 128 را ارائه داد.


در جریان این مراسم، ارتباط زنده تصویری با استاندار قزوین برقرار شد. نوذری در این ارتباط طی سخنانی بیان کرد: در اجرای طرح فواد 128، رضایتمندی مردم اساس کار است. اجرای این پروژه، در جلسات شورای اداری تمام شهرستان‌ها پیگیری شده و استان قزوین آمادگی دارد تا این طرح را با قدرت هرچه تمام تر آغاز کند.


همچنین در ادامه این مراسم، طی برقراری تماس با سامانه فواد 128 توسط رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، فاز نخست این پروژه برای استان قزوین، به طور رسمی به بهره‌برداری رسید.


اجرای پروژه «سامانه فوریت‌های اداری (فواد 128)» در پی امضای تفاهم‌نامه‌ای در بهمن‌ماه 1403، بین ایرانسل و سازمان امور اداری و استخدامی کشور آغاز شده و هدف آن، ایجاد بستری برای رسیدگی سریع و مؤثر به مسائل اداری در نهادهای دولتی و حاکمیتی است.


از جمله اقدامات ایرانسل در اجرای سامانه فواد 128، می‌توان به ارائه راهکارهای مرکز ارتباط توسط ایرانسل، مرکز تماس یکپارچه، گفت‌وگوی برخط، همکاری در جهت مشاوره، راه‌اندازی و مدیریت مرکز ارتباط با مخاطبان سازمان (مرکز تماس گفت‌وگوی برخط هوشمند)، طراحی و ارتقای راهکارهای ارتباطی مؤثر در راستای تحول دیجیتال به‌منظور ارائه خدمات عمومی اثربخش، پاسخگو و در دسترس برای جامعه هدف مورد نظر  سازمان، توسعه  خدمات دولت هوشمند کشور، استفاده از زیرساخت‌ها و خدمات توسعه‌یافته دیجیتال ایرانسل در خصوص برگزاری جلسات برخط و دوره‌های آموزشی و سرویس‌های مبتنی بر  APهای اپراتوری، اشاره کرد.


شبکه ارتباطات یکپارچه ایرانسل (شایا) که به عنوان بازوی اجرایی ایرانسل در حوزه تجاری‌سازی فرایندها و ظرفیت‌های دیجیتال، مسئولیت اجرایی‌سازی سامانه فواد 128 را برعهده دارد، در حوزه‌های كاری متفاوت و بالقوه‌ای فعالیت می‌کند.

ارائه خدمات رسمی شایا به دیگر سازمان‌ها و بنگاه‌های اقتصادی در قالب خدمات برون‌سپاری، از حدود دو سال پیش، با تمركز بر محصول  CCaaS یا  Call Center as a Service، شامل خدماتی از قبیل مركز تماس ورودی، خدمات تماس خروجی، پشتیبانی گفت‌وگوی بر خط و پشتیبانی شبكه‌های اجتماعی، آغاز شد و در این مدت، علاوه بر ارائه محصولات ذكر شده و با هدف توسعه سبد محصولات قابل ارائه، خدماتی از جمله توسعه نرم‌افزار، به سبد محصولات شایا، اضافه شده است.

فاز نخست فواد ۱۲۸ افتتاح شد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟